Pobjeda nogometaša Kutjeva za 4. mjesto prvenstvene ljestvice

Autor: kutjevacki.hr

U sparnim i teškim uvjetima na terenu, nogometaši Kutjeva pobijedili su u gostima posljednju momčad lige Omladinac iz Gornje Vrbe rezultatom 2:0. Unatoč izjednačenoj igri u prvom dijelu, Zeleni su u drugom dijelu uspjeli pronaći put do mreže domaćina i osvojiti tri boda.

Utakmica je počela s nekoliko odličnih prilika Zelenih, ali domaćin se uspio obraniti. Nakon 20 minuta igre, domaćin je imao tri stopostotne šanse, ali nije uspio realizirati niti jednu od njih. U nastavku su obje momčadi stvarale prilike, ali mreže su i dalje ostale netaknute.

Tek u 78. minuti, nakon probijanja strane, Iličić je ubacio za Antunovića koji je bio najjači na petercu i zabio za 1:0 u korist Zelenih. Nedugo nakon toga, Majetić je primio loptu na 25 metara i odlučio pucati, a njegov udarac završio je iza domaćeg vratara u gornjem desnom kutu – eurogol koji je potvrdio pobjedu Zelenih.

Domaćin je imao priliku okrenuti utakmicu u svoju korist, ali nedostajalo je koncentracije. Zeleni su bili strpljivi i uspjeli su iskoristiti prilike pred kraj utakmice.

Sada se igrači Kutjeva nalaze na četvrtom mjestu ljestvice i pokušat će zadržati to mjesto do kraja sezone.

Više iz kategorije