Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Po prvi puta obilježen Dan branitelja u Gradu Kutjevu /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: kutjevacki.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Po prvi puta obilježen Dan branitelja u Gradu Kutjevu /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Po prvi puta obilježen Dan branitelja u Gradu Kutjevu /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: kutjevacki.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

 U Kutjevu je danas po prvi puta održan Dan branitelja Grada Kutjeva. Početak događanja je obilježen polaganjem vijenaca na groblju sv. Marka, gdje su prisutni dostojanstveno odali počast poginulim braniteljima.

Nakon toga, svečani mimohod započeo je sa stadiona i kretao se prema Trgu Graševine. U mimohodu koji je predvodila Gradska glazba Kutjevo sudjelovali su brojni sudionici, među kojima su bili veterani, vojni zapovjednici i građani koji su željeli pokazati podršku i poštovanje prema braniteljima.

Na Trgu Graševine održano je svečano postrojavanje, koje je privuklo veliku pažnju prisutnih. Domaćini i uzvanici su se obratili okupljenima, izražavajući zahvalnost hrabrim braniteljima za njihovu žrtvu i predanost zaštiti domovine. Govornici su naglasili važnost očuvanja sjećanja na branitelje i potrebu da se njihova hrabrost i požrtvovnost prenose na mlađe generacije. Istaknuli su da im cilj je da ova manifestacija postane tradicija, jer branitelji su dali neizmjeran doprinos stvaranju slobodne i neovisne Republike Hrvatske.

Ovim događajem Grad Kutjevo je pokazao svoju zahvalnost i poštovanje prema braniteljima, te dao priliku građanima da se ujedine u čuvanju spomena na hrabrost i žrtvu koje su branitelji podnijeli za dobrobit svih nas.

Foto: Marko Karačić

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo