Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

PLINK u Pleternici slavi 10 godina: “To je mjesto okupljanja i razmjene ideja, i mjesto koje provodi desetke milijuna eura vrijedne projekte”

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | PLINK u Pleternici slavi 10 godina: “To je mjesto okupljanja i razmjene ideja, i mjesto koje provodi desetke milijuna eura vrijedne projekte” Požega.eu | PLINK u Pleternici slavi 10 godina: “To je mjesto okupljanja i razmjene ideja, i mjesto koje provodi desetke milijuna eura vrijedne projekte”

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Posebno sam ponosna što smo u tako kratkom periodu ostvarili zavidne rezultate. Razbili smo davno i svoje predrasude, ali i predrasude drugih oko cilja koji smo si zadali kada smo prije 10 godina otvorili ovu zgradu - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice

Veliki deseti rođendan rada Pleterničkog inkubatora PLINK prigodno će biti obilježen organizacijom stručne konferencije na temu poduzetništva koja će se održati 31. svibnja u multimedijalnoj dvorani Interpretacijskog centra Terra s početkom u 10 sati. Konferencija “Poduzetništvo kao ključ razvoja ruralnih sredina” okupit će predstavnike poduzetničkog sektora s područja cijele Požeško-slavonske županije na čelu s predsjednikom Hrvatske gospodarske komore Požega, Goranom Šutalo.

– Tematika konferencije usmjerena je na osvjetljivanje potencijala koje ruralne sredine imaju u smjeru razvoja poduzetništva, kako na našoj lokalnoj razini, tako i na razini cijele županije. Program konferencije strukturiran je tako da čini spoj primjera dobre prakse gospodarstvenika i usluga koje poduzetničko-potporne institucije pružaju kao karika u prijavi na natječaje i podrška u svim fazama poslovanja – rekla je Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

Program konferencije obuhvatit će predavanje Poduzetničkog centra Pleternica koje će predstaviti Nives Vargašević na temu usluga poduzetničko-potpornih institucija, Gorana Šutala ispred HGK na temu Snaga gospodarstva Požeško-slavonske županije te izlaganja predstavnika tvrtki Alles d.o.o., Color grupa, Magma d.o.o. i Straga trans d.o.o o upravljanju vlastitim tvrtkama koja bilježe zapažene poduzetničke rezultate u Hrvatskoj i inozemstvu.

– Ako bi kroz statističke pokazatelje morali odrediti koliko dugo je PLINK centralno mjesto natječaja u Pleternici vjerujem kako bi prosječan odgovor bio preko 20 godina. Stoga sam posebno ponosna što smo u tako kratkom periodu ostvarili zavidne rezultate. Razbili smo davno i svoje predrasude, ali i predrasude drugih oko cilja koji smo si zadali kada smo prije 10 godina otvorili ovu zgradu. Postala je mjesto okupljanja i razmjene ideja, a nastavno na to i mjesto koje šalje završna izvješća i račune te tako pravda desetke milijuna eura vrijedne projekte kako javnog tako i privatnog sektora – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo