Požega.eu

Pleternički umirovljenik Branko Šutić ulovio šarana teškog 8,10 kilograma

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Pleternički umirovljenik Branko Šutić ulovio šarana teškog 8,10 kilograma Požega.eu | Pleternički umirovljenik Branko Šutić ulovio šarana teškog 8,10 kilograma

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: I. Tomić

Na ribnjaku Športskog ribolovnog društva „Mrena“ u Brodskom Drenovcu umirovljenik Branko Šutić iz Pleternice ulovio je šarana teškog 8 kilograma i 100 grama. Koristio je mamac boje i okusa jagode. Ovaj strastveni ribolovac član je ŠRD „Mrene“ deset godina, a kaže da je šarana izvlačio iz ribnjaka dvadesetak minuta.


Na naše pitanje je li šaran završio u kotliću ili za pečenje na roštilju, Branko je odgovorio da ga je odmah vratio u vodu jer u Duštvu love i zadržavaju šarane samo do 5 kilograma. Objašnjava to činjenicom da im je zadovoljstvo i užitak pecati šarane takve veličine i težine. Nedavno je također ulovio šarana neznatno težeg od 7 kg , soma od 8,5 kg te smuđa od 2 kg.


-Ribolovom se bavim o djetinjstva, a pecajući kao umirovljenik, psihički se odmaram u prirodi. Pozivam ribolovce na ovaj ribnjak u Brodskom Drenovcu da se okušaju u cjelodnevnom pecanju srijedom, subotom i nedjeljom -poručuje ovaj umirovljenik s kim smo obavili kratki razgovor za vrijeme nogometne utakmice u Pleternici. Naime, Branko Šutić je zaljubljenik u nogomet i dugogodišnji suradnik mjesnog nogometnog kluba Slavije.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo