Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Pleternički umirovljenici posjetili Dom za starije i nemoćne osobe Baketarić u Resniku

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I.T.

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I.T.

Članovi Matice umirovljenika Grada Pleternice posjetili su na Uskrsni ponedjeljak Dom za starije i nemoćne osobe Baketarić u Resniku. U ime umirovljenika, prigodnim pozdravnim riječima štićenicima Doma i osoblju, na čelu s ravnateljicom Katicom Baketarić, obratio se predsjednik Stjepan Erjavac, čestitajući im Uskrs.


Za korisnike je pripremljen raznovrstan glazbeni program u kojemu su sudjelovali umirovljenički pjevački zbor i glazbeni sastav. Oni su nadahnuto izvodili prigodne slavonske, narodne, starogradske i druge pjesme za dušu, što je bilo popraćeno oduševljenjem i dugotrajnim pljeskom. Uz pjesmu i dobro raspoloženje se i zaplesalo, u čemu su sudjelovali umirovljenici, ravnateljica i pojedini korisnici Doma.


Ravnateljica Katica Baketarić izrazila je zadovoljstvo dolaskom  pleterničkih umirovljenika.
-Drago nam je da su našli vremena te sunas u prigodi Uskrsa došli razveseliti, na čemu im zahvaljujem. Našim korisnicima to puno znači jer tada živnu, postaju raspoloženiji i veseliji, a prisjete se dana svoga djetinjstva i mladosti. Ovo druženje sa članovima Matice umirovljenika Grada Pleternice postalo je tradicionalno, ne samo za Uskrs nego i za neke druge vjerske blagdane-poručila je ravnateljica.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo