Pleternički umirovljenici pomažu korisnike Doma u Ljeskovici

Autor: Požega.EU

LJESKOVICA/PLETERNICA – Članovi Matice umiriovljenika grada Pleternice u predblagdanske dane pohodili su Dom za psihički bolesne odrasle osobe u Ljeskovici gdje su dopremili odjeću, voće i slatkiše za korisnike.

-Sakupili smo dosta odjeće, naše članice ispekle su kolače, kupili smo voća i slatkiša pa smo to jednim kombibusom dovezli u Ljeskovicu – kaže Zvonko Čorak, predsjednik Matice umirovljenika Pleternice koji je i čelnik Matice za Požeško-slavonsku županiju.

Zajedno sa ovom donacijom 295 korisnika i oko 100 zaposlenika Doma obradovao je dolazak ženske pjevačke skupine „Vječita mladost“ pod vodstvom Ane Vinković, te glazbenog sastava umirovljenika iz Pleternice, koji su im svirali i pjevali tako da je bilo plesa, zaigralo se kolo i zaorile vesele pjesame uz svesrdno sudjelovanje korisnika Doma.

-Zahvalni smo na ovoj pomoći i programu pripremljenom za naše korisnike, a raduje je nas svaki dolazak među nas-kazala je Rada Matoš, direktorica Doma za psihički bolesne odrasle osobe u Ljeskovici. Najavljena je daljnja suradnja sa pleterničkim umirovljenicima koji će ovdje dolaziti više puta svake godine.

no images were found

Više iz kategorije