Pleternički LIDAS se ove godine vraća u punom sjaju: Već ovoga vikenda Cvjetići glazbe!

Autor: D.K.

Već ovoga vikenda bogat program u Pleternici. Cvjetićima glazbe, jedinstvenom dječjem tamburaškom festivalu u RH najviše se raduju oni najmlađi koji će nastupiti i predstaviti se pred brojnom publikom. Prva večer će se kao interpretacija poznatih skladbi održati 11.lipnja s početkom u 20 sati dok će druga kao autorska biti odmah naredni dan 12.lipnja u isto vrijeme na Trgu bećarca u Pleternici.

“Radimo sve manifestacije koje smo naučili imati u lipnju, uz dodatne sadržaje kojima smo osnažili progam kako bi smo podigli razinu kvalitete manifestacija. Glavne sastavnice “Lipnja u Pleternici” su Festival “Cvjetići glazbe” jedini dječji tamburaški festival koji će se ove godine održati drugog vikenda u lipnju. Prva večer je večer interpretacija poznatih skladbi, a druga je autorska večer u kojima mališani pjevaju svoje prve autorske pjesme – rekla je između ostalog Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice na tiskovnoj konferenciji te najavila za treći vikend nadaleko poznatu Fišijadu, a potom Smotru foklora te u zadnjem lipanjskom vikendu Međunarodni konjički turnir na Hipodromu.

-Uz postojeće manifestacije dodali smo nove detalje poput Kupa grada Pleternice kojeg ove godine održavamo prvi put gdje ćemo okupiti na terenu naših osam nogometnih klubova. Imamo i koncert najljepših skladbi sa Šokačke rapsodije, dodatno smo osnažili i popularni Knjignik te druge društvene sadržaje koji će upotpuniti naš lipanj – dodala je gradonačelnica Marija Šarić.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88