Pleternički branitelji za poplavljene obitelji sakupili 13.660 kn: „Hvala svima koji su pomogli!“

Autor: DK

Poplavljenim obiteljima na području Hrvatske Kostajnice odlučili su pomoći branitelji s područja Pleternice, odnosno članovi tamošnje Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata. Uoči Uskrsa su pokrenuli akciju prikupljanja novca kako bi barem malo ublažili nevolje stanovništvu toga kraja.
Kutije za doniranje novca su bile raspoređene od prostorija gradskog vijeća, prostorija udruge, OŽB Požega, trgovina Jozić, u ulici Eugena Podubskog(Grbavica) sve do ugostiteljskih objekata u gradu Pleternici.

– Povjerenstvo je izvršilo pregled i otvaranje donatorskih kutija te je utvrđen iznos od 6.330,00 kuna. Posebno se zahvaljujemo našim prijateljima iz MK „BULLS“ Pleternica koji su nam uručili najveću donaciju u iznosu od 1.000 kn i jednom liječniku iz požeške bolnice koji donirao također tisuću kuna. Tijekom akcije je postojala mogućnost direktne uplate na Žiro račun Podružnice. Od svih obaviještenih institucija i poslovnih subjekata uplatu je izvršio grad Pleternica u iznosu 6.330,00 kn. Ukupno smo prikupili 13.660 kuna – ističu iz pleterničke udruge.
Hvala svima koji su pomogli – poručuju na kraju članovi Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata, Pleternica.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: