Pleternička blagdanska bajka: Ovo je grad u kojem se ne miruje, svaki novi dan prigoda je za nove ideje i projekte

Autor: D.K.

PLETERNICA – Svaki grad u ovo blagdansko vrijeme ima svoju bajku. No, pleternička je bajka, kažu mnogi, doista posebna. Građani Pleternice u dobili su još jedan poklon, i to uoči, odnosno za Dan grada. Uz brojne projekte koji se ostvaruju, što je u svakom slučaju nemjerljivi poklon koji ostaje trajno, ove godine im je u blagdanskom duhu ukrašen novouređeni park u središtu Pleternice.

Susreli smo u pleterničkom parku brojne Pleterničane koji su ostali iznenađeni pravom blagdanskom idilom. Park je osvijetljen tisućama lampica, a u središtu su postavljene jaslice koje podsjećaju kojem to blagdanu ususret idemo.

Tko god da je osmislio i uredio park, treba mu čestitati jer on plijeni pozornost brojnih prolaznika, ali i putnika namjernika koji su sinoć s vozilima zastajkivali i gledali svu tu ljepotu.

Dok smo razgovarali s građanima, onim starijim, ali i najmlađima, i sami smo pomalo uživali tome. U parku su se pojavili i gradonačelnica Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić koji su došli, koliko smo mogli vidjeti, snimiti priloge, koji će pretpostavljamo, biti prikazani na današnjoj svečanoj sjednici Gradskog vijeća. Nismo ih htjeli previše zadržavati jer nam je bila namjera napraviti koji korak više u blagdanskom blještavilu koje se u ovim krajevima rijetko gdje može pronaći.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek