Pleterničani pripremaju proračun, gradonačelnica Jozić javno poziva sve, pa i oporbene vijećnike da dostave prijedlog

Autor: D.K.

PLETERNICA – Kao i u svim drugim županijama, gradovima i općinama tako je i u gradu Pleternici u pripremi izrada prijedloga Proračuna za 2018. godinu koji bi se trebao naći pred gradskim vijećnicima na jednoj od sjednica Gradskog vijeća do kraja kalendarske 2017. godine. Svi bi vijećnici trebali dobro razmotriti predloženi Proračun te kroz tzv. amandmane predložiti eventualne izmjene i dopune.

Na web stranicama grada Pleternice gradonačelnica Antonija Jozić objavila je Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu Proračuna grada Pleternice za 2018. godinu, POGLEDAJ OVDJE.

Za sada je, koliko je to redakciji pozega.eu portala poznato, jedini kao takav Javni poziv upućen kako bi svaki građanin u cilju dobivanja što kvalitetnijeg prijedloga mogao sudjelovati u izradi proračuna i predložiti ono što smatra da je od projekata bitno i neophodno.

Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice

-Plan proračuna Grada Pleternice donosi Gradsko vijeće Grada Pleternice, a na temelju mog prijedloga. Kako bi taj prijedlog bio što kvalitetniji ove godine uveli smo mogućnost da građani mogu predlagati investicije i programe na području našeg grada. Naravno da sam u gotovo svakodnevnom kontaktu s predstavnicima mjesnih odbora i da se njihovi planovi uvrštavaju u prijedlog proračuna no ovim potezom željela sam omogućiti svim građanima našeg grada kreiranje proračuna. U konačnici to su sredstva svih nas i ponosna sam da smo prva jedinica lokalne i regionalne samouprave u našoj županiji koja je to omogućila  – istakla je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

Rok za dostavu prijedloga sukladno priloženom obrascu je do 12. studenog 2017. godine. Prijedlozi moraju sadržavati naziv projekta i kratki opis, a dostavljaju se na e-mail: grad@pleternica.hr.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek