Pleterničani i dalje bez telefonskih linija, iz HT-a samo poručuju: „Iskreno se ispričavamo svim korisnicima radi neugodnosti“

Autor: DK

blankPLETERNICA – Dok se odgovornost prebacuje s jednih na druge, mještani dijela Pleternice i dalje su bez telefona i interneta o čemu smo pisali prošli tjedan, POGLEDAJ OVDJE.

Slaba je utjeha Pleterničanima koji su “odsječeni od svijeta” da je netko nešto ipak počeo raditi u otklanjanju kvara jer pomaka nabolje i dalje nema.

Vezano za navedeno dobili smo odgovor na naš upit iz Hrvatskog Telekoma u kojem nema odgovora na ona bitna pitanja koja smo im postavili.

– Uslijed radova od strane trećih osoba došlo je do oštećenja optičkih i bakrenih telekomunikacijskih kabela zbog čega je dio korisnika s tog područja imao poteškoće u korištenju usluga. Optički kabel je saniran isti dan, no zbog kompleksnosti oštećenja, radovi na sanaciji bakrenog kabela bi trebali biti dovršeni do kraja ovog tjedna. Iskreno se ispričavamo svim korisnicima radi neugodnosti – navodi se u odgovoru kojeg smo dobili iz Odjela za korporativne komunikacije Hrvatskog Telekoma.

O tome da je taj kabel nelegalno postavljen, iz HT-a nisu očitovali, a može li se vjerovati da će kvar biti otklonjen do kraja tjedna i to je upitno.

Sve u svemu stanovnici Pleternice ulaze u treći tjedan kako su odsječeni od svijeta. Hoće li ući i u četvrti vrlo brzo ćemo saznati.

Postavlja se i pitanje hoće li se korisnicima telekomunikacijskih usluga umanjiti i za koliko računi jer nisu mogli koristiti ono što redovito plaćaju i za što imaju ugovorni odnos s pružateljima usluga. I ako dobiju manje račune tko će im i kako nadoknaditi ono što su u poslovnom pa i u privatnom pogledu propustili zbog nečije aljkavosti? No, s druge strane, pokušajte vi kasniti s plaćanjem računa tom istom HT-u……

Nama ništa drugo ne preostaje već pratiti što će se ovih dana događati.

/Foto: Ilustracija, Narodni list/

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića