Plenkoviću Požegi: Potpora Puljašiću i Kovačeviću u drugom krugu

Autor: D.K.

POŽEGA – Kandidatima HDZ-a koji idu u drugi krug na lokalnim izborima, Darku Puljašiću za gradonačelnika Požege i Ivici Kovačeviću za načelnika općine Jakšić osobno je došao dati potporu predsjednik HDZ-a Andrej Plenković koji je kratko boravio u Požegi.

Uz domaćine, požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića, zastupnika u Hrvatskom saboru Franju Lucića i kandidate Darka Puljašića i Ivicu Kovačevića na susretu i druženju su bili brojni članovi i simpatizeri HDZ-a koji su se zadržali sa predsjednikom Plenkovićem u razgovoru prilikom kojeg se između ostalog razgovaralo o proeteklim lokalnim izborima i postignutim više nego dobrim rezultatima u svim jedinicama lokalnih samouprava na području Požeško-slavonske županije. 

Čestitam Županijskoj organizaciji HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji na sjajnim rezultatima u prvom krugu lokalnih izbora 2017. gdje smo uvjerljivo dobili četiri grada i četiri općine. Uvjerljiva je i pobjeda župana Alojza Tomaševića kao i uvjerljiva većina u Županijskoj skupštini. Moram istaći i sjajan rezultat našega kandidata za gradonačelnika Požege Darka Puljašića, dosadašnjeg zamjenika gradonačelnika Požege i siguran sam da će ostvariti uvjerljivu pobjedu u drugom krugu kao i naš kolega Ivica Kovačević koji ima četiri mandata u Jakšiću. Obojici je nedostajalo jako malo glasova kako bi se sve riješilo u prvom krugu.  Mislim da će i ovoga puta Požeško-slavonska županija ponovno ostvariti stopostotni rezultat što su kolege prije nekoliko mjeseci ovdje i obećali. Zahvaljujem biračima što su povjerenje dali HDZ-u – rekao je Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a.

Prilikom boravka predsjednika Plenkovića u Požegi bila je prilika mnogima koji su izrazili želju i za zajedničko fotografiranje. 

/Foto: D. Mirković/

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot