Plenkoviću Požegi: Potpora Puljašiću i Kovačeviću u drugom krugu

POŽEGA – Kandidatima HDZ-a koji idu u drugi krug na lokalnim izborima, Darku Puljašiću za gradonačelnika Požege i Ivici Kovačeviću za načelnika općine Jakšić osobno je došao dati potporu predsjednik HDZ-a Andrej Plenković koji je kratko boravio u Požegi.

Uz domaćine, požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića, zastupnika u Hrvatskom saboru Franju Lucića i kandidate Darka Puljašića i Ivicu Kovačevića na susretu i druženju su bili brojni članovi i simpatizeri HDZ-a koji su se zadržali sa predsjednikom Plenkovićem u razgovoru prilikom kojeg se između ostalog razgovaralo o proeteklim lokalnim izborima i postignutim više nego dobrim rezultatima u svim jedinicama lokalnih samouprava na području Požeško-slavonske županije. 

Čestitam Županijskoj organizaciji HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji na sjajnim rezultatima u prvom krugu lokalnih izbora 2017. gdje smo uvjerljivo dobili četiri grada i četiri općine. Uvjerljiva je i pobjeda župana Alojza Tomaševića kao i uvjerljiva većina u Županijskoj skupštini. Moram istaći i sjajan rezultat našega kandidata za gradonačelnika Požege Darka Puljašića, dosadašnjeg zamjenika gradonačelnika Požege i siguran sam da će ostvariti uvjerljivu pobjedu u drugom krugu kao i naš kolega Ivica Kovačević koji ima četiri mandata u Jakšiću. Obojici je nedostajalo jako malo glasova kako bi se sve riješilo u prvom krugu.  Mislim da će i ovoga puta Požeško-slavonska županija ponovno ostvariti stopostotni rezultat što su kolege prije nekoliko mjeseci ovdje i obećali. Zahvaljujem biračima što su povjerenje dali HDZ-u – rekao je Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a.

Prilikom boravka predsjednika Plenkovića u Požegi bila je prilika mnogima koji su izrazili želju i za zajedničko fotografiranje. 

/Foto: D. Mirković/

 

0 Comment