Plenković povukao konkretne poteze: Raspušten Županijski odbor HDZ-a Požeško-slavonske županije, imenovan povjerenik

Autor: D.K.

POŽEGA – Raspušta se Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice. Ta je odluka donesena na telefonskoj sjednici vrha stranke.

Novo čelništvo županijskog HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji iščekuje se još od Lucićeve ostavke koju je u kolovozu podnio zbog optužbi za pokušaj podmićivanja novinara.

Iako se proteklih dana u kuloarima moglo čuti da bi Lucić ipak mogao opstati na čelu županijskog HDZ-a, nakon ovakve Plenkovićeve odluke, očito je da to više nije moguće.

Je li današnji događaj vezan za privođenje župana Alojza Tomaševića kap koja je prelila čašu prvog čovjeka HDZ-a? Hoće li na ovakav način Plenković rješavati probleme i uvoditi reda i u drugim županijskim organizacijama u kojima postoje veliki problemi, pokazat će vrijeme.

Za povjerenika ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije bit će imenovan Željko Glavić, ravnatelj požeške bolnice i predsjednik Gradskog vijeća Požege. Upravo Glavić gotovo 20 godina slovi kao jedan od najuspješnijih ravnatelja u Hrvatskoj te je za nadati se da će svoje poslovne sposobnosti zasigurno znati primijeniti i u političkom životu.

Kandidata za novog predsjednika županijskog HDZ-a, doznajemo, već ima i upravo je kandidatura za prvog HDZ-ovca požeško-slavonske županije uzrokovala i nesuglasice u stranačkoj organizaciji koja je više od godinu dana opterećena velikim podjelama.
Andrej Plenković ovaj puta zasigurno ne bi trebao stajati po strani.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.