Plava noć u Jakšiću: Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice za nezaboravnu večer

Autor: D.K.

Uprava Nogometnog kluba Jakšić u završnim je pripremama za Plavu noć i obilježavanje 90. obljetnice kluba.
U subotu će se 17.prosinca u 18:15 u Svečanoj dvorani „HONDA“ održati Svečana sjednica povodom 90.obljetnice Nogometnog kluba Jakšić. Tom prigodom će se prikazati kratak video o povijesti kluba. Kroz video prilog pokušat će se dočarati kako je to izgledalo od prvih dana do današnjice u klubu.

Na svečanosti će se uručiti zahvalnice nekima od bivših rukovodećih ljudi koji su dugi niz godina bili na raspolaganju svojim aktivnostima oko kluba.

Po završetku Svečane sjednice nastavlja se onaj zabavni dio “Plava noć” uz večeru i nastup glazbene grupe Prestige koja će sve goste i uzvanike zabavljati do ranih jutarnjih sati!

Cijena ulaznice je ulaznice je 150 kuna koje se mogu kupiti, Caffe baru Ivana i Caffe baru Leo. Ulaznice će biti moguće kipiti i na samom ulazu prije početka Plave noći.

U cijenu ulaznice uključena je konzumacija hrane i pića u neograničenim količinama.

Organizatori priželjkuju i dolazak ljepšeg spola sa svojim “kavalirima”.

U toj nezaboravnoj večeri biti će mogućnost kupovine tombole, među kojima uvjerljivo prvo mjesto nosi nagrada; GRUNDIG LED TV 55 GFU ANDROID vrijednosti 2.749,00 kn tvrtke Alles koja je pomogla nogometašima svojom donacijom. Isto tako i ostale nagrade su jako vrijedne.

Biti će i upriličenih zanimljivih igara i natjecanja.

Uprava kluba sve pozva i svi su dobro došli. Svojim dolaskom daje se podrška u radu kluba kako ona moralna tako i materijalna za sve uzraste koji treniraju i natječu se.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek