„Plastival“ preselio proizvodnju stolarije na novu lokaciju, te otvorio izložbeni salon /FOTO/

Autor: DK

blankPOŽEGA – Tvrtka za proizvodnju PVC stolarije „Plastival“ iz Požege, koja djeluje unazad pet godina, preselila je proizvodnju u novu lokaciju iz Cerničke u ulicu Đure Basaričeka 25B(ispod vojne ceste), a proteklih su dana u najužem središtu grada otvorili izložbeno-prodajni prostor kako bi bili bliže potencijalnim kupcima, a tu se mogu razgledati i odabrati proizvodi iz njihovog širokog proizvodnog programa.

Taj salon se nalazi u Vukovarskoj ulici 14(ugao uz Veleučilište), a izloženi su proizvodi iz njihovog širokog programa kao što su sve vrste stolarije počevši od ulaznih, balkonskih i harmo vrata pa do prozora, grilja, ukrasnih panela, unutrašnjih i vanjskih klupčica za prozore, te kliznih i klizno-podiznih stijena, roleta, komarnika i sličnih plastičnih proizvoda.

„Plastival“ se u požeškom kraju, te šire u Slavoniji, ali i u Istri dokazao kvalitetom izrade i ugradnjom stolarije, te drugih proizvoda, a stalno su uključeni u energetsku obnovu obiteljskih kuća i drugih objekata.

-PVC stolariju izrađujemo po programu poznatog njemačkog proizvođača „Salamander“ i kriterijima njihovog centra u Rosenheimu, ona zadovoljava  kriterije Europske unije, te posjedujemo sve certifikate i ateste kako za poluproizvode tako i za gotove proizvode, a izdao ih je „Euroinspekt-drvokontrola“ iz Zagreba – kažu nam Romano Garić i Vjeko Šljerić, vlasnici tvrtke „Plastival“ koja sada ima sedam zaposlenih radnika s tendencijom daljnjeg širenja.

Dakako angažiranjem na poslovima postavljanja stolarije na novoizgrađene objekte ili izmjene na postojećim kućama i zgradama oni proizvode rade u dogovoru sa kupcima zadovoljavajući njihove prohtjeve. Tako je primjerice za ulazna vrata kuća i zgrada u ponudi niz varijanti ukrasnih panela čime pokazuju da prate najnovija dostignuća u ovoj proizvodnji.

Dodaju da je u vrata moguć ugradnja različitih stakala u boji, te sa ornamentima po odabiru kupaca.

Za sve informacije vezano uz poslovne i radne aktivnosti zaposlenika „Plastivala“ tu su brojevi mobitela 099 875 83 76 i 091 976  60 66.

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića