Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
DVA POHODA PO PLANINAMA

Planinari požeškog Sokolovca pohodili Jubilarni Jankovački planinarski put, te Rab i Goli otok

PRIJE 3 DANA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Planinari požeškog Sokolovca pohodili Jubilarni Jankovački planinarski put, te Rab i Goli otok Požega.eu | Planinari požeškog Sokolovca pohodili Jubilarni Jankovački planinarski put, te Rab i Goli otok

PRIJE 3 DANA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Proteklih dana planinari HPD Sokolovac iz Požege imali su dva znimljiva pohoda. Povodom pohoda na Jankovački jubilarni put te proslave 90. godina planinarskog doma Jankovac na poziv svojih prijatelja i organizatora manifestacije HPD Bršljan-Jankovac iz Osijeka proveli su ovaj vikend u ugodnom društvu.
Požežanji su se tako uputili na Jankovac gdje su došli brojni planinari iz cijele Slavonije željni dobrog provoda i planinarenja. Nakon pozdravnih govora organizatora krenulo se na tri staze. U ponudi su bile 1. Jubilarni Jankovački planinarski put za kojega je staza promijenjena zbog eksploatacije šume i radova na njoj 5-6 sati hoda, zatim Jankovac- Mrežasti Rust- Jankovac koja je kružna staza od tri sata hodanja, te treća Obiteljska staza -Grofova staza. Ugodno i toplo gotovo ljetno vrijeme planinarima je omogućilo uživanje u prirodi i hodanju što je izazvalo dobro raspoloženje i pjesmu. Nakon povratka sa staza izletnici su uz sunčeve zrake te ručka koji je pripremio organizator svoje vrijeme iskoristili za uživanje na Jankovačkim livadama. 
Dobrog raspoloženja na kraju krenuli su svojim kućama. Koordinator izleta je bila Spomenka Musec.
Pored toga jedna skupina članova Sokolovca je bila na jadranskom izletu točnije na Rab i Goli otok gdje su vodiči bili Ivana Šljerić i Hrvoje Mikolčević.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.