Pjevanjem jednog svjetskog hita žele postići svjetski rekord

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA –  Uz novitet ovogodišnjeg Festivala svih festivala „Aurea fest“ „Mali i veliki Superglas“  u čijem programu će u dvije uzrasne skupine pjevati polaznici požeških osnovnih škola Glazbena radionica „Nota“ iz Požege i ove godine priređuje zanimljiv događaj u Pješačkoj zoni Požege i to prvog festivalskog dana tj. u nedjelju 27. kolovoza od 17 sati.

-Pokrenuli smo projekt „Sretna dolina“ kroz kojega želimo postići svjetski rekord tako da okupimo što više glazbenika i pjevača koji bi zajedno što masovnije izveli poznatu skladbu „We will rock you“ koju inače izvodi skupina „Queen“- kaže nam Mario Kovačević, voditelj „Note“ i suradnik uprave „Aurea festa“.Taj vid izvedbe počeli su prošle godine, a ove ga žele proširiti većim brojem sudionika.

Ove godine je najavljeno da će u izvođenju sudjelovati sve popularniji pjevač Dominik Blaževac iz Slavonskog Broda i njegov prateći glazbeni sastav u kojemu svira i nekoliko glazbenika iz požeškog kraja, a oni su sa brojnih nastupa  poznati kao Dominik&company. Očekuje se da će im se pridružiti više desetaka požeških glazbenika i učenika Glazbene škole.

Više iz kategorije