Pjevačke skupine iz deset umirovljeničkih udruga pokazale svoje umijeće /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Matice umirovljenika iz deset općina i gradova Požeško-slavonske županije, odnosno njihove pjevačke skupine nastupile su u požeškoj svečanoj dvorani Gloria na tradicionalnim 20. Glazbenim susretima kojima je domaćin bila Matica umirovljenika grada Požege. Ukupno je nastupilo oko 150 pjevača i svirača, a svaka skupina izvela je tri pjesme.

-Radili ste više od godinu dana pripremajući se za ove susrete, zahvaljujem na uloženom trudu, a vidljiv je napredak u vašim izvedbma – kazao je pozdravljajući sudionike i posjetitelje, njih ukupno oko 300, predsjednik Matice umirovljenika ove županije Nediljko Nenadić. Pokrovitelji susreta su bili Požeško-slavonska županija i Grad Požega.

-Vi ste našem gradu uljepšali ovaj jesenski dan, želim vam i ubuduće puno uspjeha u radu – istakla je izaslanica požeškog gradonačelnik Ljiljana Bilen, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu Grada Požege.

Uz pojedine pjevačke skupine bila je i glazbena pratnja, a umirovljenički zbor Ledena berba iz Velike izveo je tri vlastite pjesme. Mješoviti zbor Matice umirovljenika Požega predstavljat će ovu županiju na državnim susretima iduće godine.

Predsjednici županijske i požeške matice umirovljenika Nediljko Nenadić i Ana Jandroković uručili su zahvalnice pokroviteljima, te sudionicima susreta, a nakon službenog dijela druženje sudionika i posjetitelja potrajalo je do kasnih popodnevnih sati uz svirku i pjesme sastava Kutjevački maligani u kojemu su nastupili Goran Jugović i Marko Kraljević.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot