Pjesme sa „Zlatnog glasa zlatne doline 2019.“ nalaze se na niz tamburaških top ljestvica naših radio postaja

Autor: Jelenko Topić

Gotovo tri mjeseca su prošli od održavanja 45. jubilarnog festivala tamburaških pjesama „Zlatni glas zlatne doline 2019.“ u Kaptolu, a kroz to vrijeme snimke izvođenja 19. novih pjesama emitirane su na petnaestak televizija u našoj zemlji, te u Srbiji, kao i Bosni i Hercegovini.

Kako je poznato po tradiciji se objavljuje festivalski album sa novim pjesmama, kojega svake godine Kaptolčani upute na pedesetak naših radio postaja.

Tako se pjesme često mogu čuti na brojnim radio postajama u našoj zemlji. Najzastupljenije su u programu Radio Osijeka. Na njihovoj top ljestvici stalno ih ima kroz ova tri mjeseca, a primjerice u srpnju su tu bile pjesme “Još se Mata umorio nije“ u izvođenje muške pjevačke skupine „Baće“ iz Tenje i TS Žeteoci, zatim „Dođi u podravski kraj“ koju izvode dragan Vlajnić i Franjo Barić, „Šokadija traje i ostaje“ koju su pjevale članice ženske pjevačke skupine „Druge“ iz Strizivojne i skladba „Hej tuđino“ koju je otpjevao Petar Pokupčić.

Uz to pjesme sa ovog festivala zastupljene su na Radio-Baranji, Radio Đakovu, Radio Novoj Gradiški i drugdje, ali i u programima radio postaja u susjednim zemljama.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: