PJESME IZ KAPTOLA U INOZEMSTVO: Dvije TV iz BiH emitirat će snimku „Zlatnog glasa zlatne doline 2018.“

Autor: Jelenko Topić

PO PRVI PUTA IZVAN HRVATSKE FESTIVALSKE SKLADBE ĆE BITI DOSTUPNE GLEDATELJSTVU

KAPTOL/BRČKO/KISELJAK –  Festival tamburaških pjesama „Zlatni glas zlatne doline 2018.“ ove će godine u svom 44. izdanju imati nove medijske iskorake. Krug televizijskih postaja u našoj zemlji sa prošlogodišnjih 8 povećao se na 11 jer su sve one prihvatilo medijsko pokroviteljstvo na toj sve popularnijoj priredbi što znači emitiranje snimke priredbe.

No, od ove godine festival će biti dostupan i izvan granica Hrvatske. Do sada je to praktički bilo moguće samo putem Poljoprivredne TV jer ona emitira program na platformi Home TV u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Proteklih dana dvije regionalne televizije iz te nama susjedne države prihvatile su medijsko pokroviteljstvo, a time i emitiranje snimke festivalskih događanja 11. svibnja u Kaptolu i to u udarnim tzv. prime terminima. Bit će to emitiranje putem zemaljskih odašiljača pa će festival moći vidjeti gledatelji na svakom prijemniku u tim krajevima.

To su Posavina TV iz Distrikta Brčko koja pokriva široko područje sjeveroistočnog dijela BiH, te TV Kiss iz Kiseljaka koji je dostupan širokom krugu gledatelja srednje Bosne uključujući i glavni grad Sarajevo.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: