Pjesma, ples i modna revija s jesenskim kreacijama /FOTO/

Autor: V.P.

POŽEGA – Djeca požeškog Dječjeg vrtića „Radost“ u Parku na Tekiji obilježila su zajedno sa svojim tetama dolazak jeseni. Tim povodom priredili su pravu jesensku svečanost s pjesmama, plesom ali i pravom modnom revijom s jesenskim kreacijama.

Gospođa Jesen – teta Jelena punom košarom plodova najavila je dolazak ovog lijepog i bogatog godišnjeg doba i sve pozvala u Park i na izvor Tekija na druženje i igru. U tom živopisnom i predivnom okruženju punom jesenskih boja i mirisa djeca su proslavila dolazak jeseni kroz nekoliko sadržaja i aktivnosti.

Svi su bili uređeni u stilu jeseni, jer su se vrijedne odgojiteljice posebno potrudile oko uređenja jesenskih kruna, šešira i odjeće.

Na terenu u Parku održana je i Modna revija jesenskih šešira, gdje smo mogli vidjeti mnogi lisnih ali i gljivastih šešira, najupečatljiviji su bili oni crveni otrovne gljive muhare o kojima su sva djeca ispjevala i jednu posebnu pjesmu. Pjesme su pjevali uz pratnju nekoliko gitara, zajedno odgojiteljice i djeca.

Nakon scenskog i pjevačkog nastupa uslijedile su igre i natjecanja u nekoliko disciplina, skakanje u vrećama, nošenje kestena u žlici, gdje su djeca pokazala zavidni stupanj kondicije, zapravo neumorni su.

-Dječji smijeh i radost u srcu te prijateljsko druženje najljepši je početak jesenskog doba, a sva djeca to najbolje prihvaćaju – istakla je ravnateljica vrtića Marija Kakuk. Nakon igara djeca su se počastila kestenima i jesenskim voćem.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek