Pješačka zona nikada punija [FOTOGALERIJA]

Autor: D.M.

Ne samo da je Dalmatino dan prije napunio zagrebačku Arenu do posljednjeg mjesta već je na adventskom koncertu u Požegi napunio i pješačku zonu. Osim Požežana nastup vrsnih glazbenika pratili su i brojni gosti iz susjednih županija što se vidjelo po registarskim pločicama iz Nove Gradiške, Slavonskog Broda, Daruvara i drugih mjesta na požeškim parkiralištima.

Hrvatski pop sastav Dalmatino zauzima posebno mjesto na estradnom nebu. Njihov glazbeni opus publika izuzetno cijeni, što potvrđuju i brojni koncerti na kojima se uvijek traži karta više. Osnivači grupe su Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, a na hrvatskoj glazbenoj sceni djeluju već dva desetljeća. Gledatelji su, što je u Požegi rijetkost, znali nagraditi glazbenike gromoglasnim pljeskom i pjevanjem pjesama zajedno s izvođačima.
Nastupu Dalmatina predhodili su isto tako vrsni glazbenici tamburaškog sastava Žutih dunja iz novogradiškog kraja. Riječ je o bendu koji svira raznovrsnu glazbu, od narodnih do zabavnih i dosta su angažirani u požeškom kraju gdje su popularni i rado slušani.
Sve u svemu vrhunski glazbeni doživljaj koji nikoga od promatrača nije ostavio ravnodušnim. Dobar pogodak organizatora Turističke zajednice Grada Požege.

Tekst i foto: D. Mirković


.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek