Pivoljupci uživali uz 40 vrsta različitih piva i koncertu na kojem je nastupilo više glazbenika /FOTO/

Autor: V.P.

POŽEGA – U organizaciji Udruge pivara Požega održana je 9. Požeška krigla na kojoj je bilo brojnim pivoljupcima ponuđeno više od 40 vrsta domaćih i komercijalnih piva iz svih krajeva zemlje. Manifestacija je održana na kod ugostiteljskog objekta Stari Fenjeri u Turniću gdje je uz ugodan prirodni ambijent brojnim posjetiteljima bila ponuđena bogata gastro punuda uz mogućnost kampiranja i roštiljanja u vlastitoj organizaciji.

Potporu pivoljupcima i svim onima koji se tako osjećaju dao je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji se pridružio brojnim posjetiteljima manifestacije Požeška krigla.

Budući da se održavanje 9. Požeške krigle poklopio s odigravanjem četvrtfinalne nogometne utakmice naše reprezentacije protiv Rusije, nije izostalo ni zajedničko gledanje na velikom projekcijskom platnu i žestoko navijanje.

Nakon utakmice, svi posjetitelji mogli su uživati u odličnim koncertima gostiju glazbenika izvan Hrvatske, veoma kvalitetnim bendovima Unimogs Band (SLO + NG) i Generacija Bez Kompasa (BIH) u čijem sastavu nastupa i poznati košarkaš Dino Rađa.

Neizostavne su i ovoga puta bile posebne festivalske čaše s logotipom Krigle izrađene od tvrde plastike te festivalske majice kao uspomena na ovo jedinstveno druženje pivara i ljubitelja piva.

Foto: D. Mirković

blank
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića