Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Pijani bećari upravljali vozilom, jedan od njih skrivio prometnu nesreću

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ilustracija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Pijani bećari upravljali vozilom, jedan od njih skrivio prometnu nesreću Požega.eu | Pijani bećari upravljali vozilom, jedan od njih skrivio prometnu nesreću

Vidno alkoholiziran vozio automobil - nije htio ʼpuhatiʼ

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ilustracija

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U subotu 25. svibnja 2024. oko 19.50 sati u mjestu Brestovac u Ulici baruna Trenka na parkiralištu, 33-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,44 promila upravljao osobnim automobilom, prilikom kretanja s mjesta naglo je povećao brzinu kretanja te je došlo do proklizavanja kotača i udara kamenja u parkirani osobni automobil u vlasništvu 25-godišnjaka.
Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nadalje, u nedjelju 26. svibnja 2024. oko 0.35 sati u Požegi u Županijskoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 40-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 2,17 promila upravljao osobnim automobilom.
Budući da je postojala opasnost da će i on nastaviti s činjenjem prekršaja smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.