Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Pet Požežana kreće u Katar – gledat će utakmicu protiv Kanade

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Pet Požežana kreće u Katar – gledat će utakmicu protiv Kanade Požega.eu | Pet Požežana kreće u Katar – gledat će utakmicu protiv Kanade

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Četiri  godine svaki od njih prikupljao je novac za nešto što slijedi ovih dana. Riječ je o pet građana Požege, a to su Dražen Soldo, Dubravko Brus, Karlo Janček, Mario Ludvig i Željko Majin, koji će 25. ovog mjeseca zrakoplovom poletjeti sa zagrebačke zračne luke na Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru.

-Bili smo na proteklom prvenstvu u Rusiji i gledali utakmicu protiv Argentine, a u Kataru ćemo pratit drugu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Kanade – kažu nam petorica odvažnih i veselih Požežana.

Okupili su se na Trgu svetog Trojstva gdje su imali susret sa novinarima tri požeška medija, a pozirali su pred kamerama kod spomenika svetom Trojstvu, ali i zapjevali onim medijima koji će prenijeti njihovo pjevanje i stihove pjesama namijenjenih za često izvođenje iz grla hrvatskih navijača tijekom prvenstva.

Saznali smo da svakoga od njih ova pustolina stoji oko deset tisuća kuna u što su uključeni troškovi putovanja, ulaznica, smještaja i hrane.

-Od zadnjeg prvenstva kada je hrvatska vrsta bila srebrna sakupljali smo novac za ovaj put – rekli su nam na kraju putnici za Katar kojima smo poželjeli sretan put i dobru zabavu, kao i uspjeh reprezentacije. Nadamo se daće nam postati koju fotografiju sa ovog atraktivnog putovanja.













Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.