Pet Požežana kreće u Katar – gledat će utakmicu protiv Kanade

Autor: Jelenko Topić

Četiri  godine svaki od njih prikupljao je novac za nešto što slijedi ovih dana. Riječ je o pet građana Požege, a to su Dražen Soldo, Dubravko Brus, Karlo Janček, Mario Ludvig i Željko Majin, koji će 25. ovog mjeseca zrakoplovom poletjeti sa zagrebačke zračne luke na Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru.

-Bili smo na proteklom prvenstvu u Rusiji i gledali utakmicu protiv Argentine, a u Kataru ćemo pratit drugu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Kanade – kažu nam petorica odvažnih i veselih Požežana.

Okupili su se na Trgu svetog Trojstva gdje su imali susret sa novinarima tri požeška medija, a pozirali su pred kamerama kod spomenika svetom Trojstvu, ali i zapjevali onim medijima koji će prenijeti njihovo pjevanje i stihove pjesama namijenjenih za često izvođenje iz grla hrvatskih navijača tijekom prvenstva.

Saznali smo da svakoga od njih ova pustolina stoji oko deset tisuća kuna u što su uključeni troškovi putovanja, ulaznica, smještaja i hrane.

-Od zadnjeg prvenstva kada je hrvatska vrsta bila srebrna sakupljali smo novac za ovaj put – rekli su nam na kraju putnici za Katar kojima smo poželjeli sretan put i dobru zabavu, kao i uspjeh reprezentacije. Nadamo se daće nam postati koju fotografiju sa ovog atraktivnog putovanja.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot