PET GODINA RADA: Pjesme iz TV Supertona vidjelo 9,6 milijuna, a emisiju stotine tisuća gledatelja

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Prije pet godina emitiranje je započela Poljoprivredna televizija sa sjedištem u Požegi i to na platformi Max TV da bi zadnjih godina proširila svoje emitiranje na još 4 platforme u našoj zemlji(Vip TV, Amis TV,B.net i Iskon TV) , te na jednoj u susjednoj Bosni i Hercegovini(Home TV). Doseg je 1,5 milijun gledatelja, a emitira 32 emisije tjedno.

Poljoprivredna TV prva je i jedina hrvatska televizija koja donosi specijalizirani programski sadržaj vezan uz poljoprivredu, ruralni razvoj i hrvatsko selo.

-Svakodnevno objavljujemo vijesti i emisije iz svih grana poljoprivrede. U našem programu možete pogledati emisije iz svih regija Hrvatske i susjednih nam zemalja. Družimo se s ljudima na selu, obilazimo seoska imanja i gospodarstva i donosimo zanimljive poljoprivredne priče. Saznajemo s kojim se problemima susreću poljoprivrednici i tražimo rješenja. Okosnica našeg programa je suradnja s uglednim stručnjacima u poljoprivredi, a neizostavni su savjeti i prijedlozi – kaže glavna i odgovorna urednica Maja Đurić, te dodaje da uz poljoprivredu, pažnju posvećuju prirodi, običajima, kulturi, tradiciji, zdravom načinu života i prehrani, zatim pripremanju vrhunskih delicija, proizvodnja vina, radovima u polju, brizi o životinjama, seoskom životu itd.

U sadašnjem trenutku pozornost plijeni vlastita emisija „Zlatno klasje“ koja se bavi tematikom poljoprivrede na širim hrvatskim prostorima.

Osvrćući se unatrag neizbježan je naglasak na domaću glazbu posebice tamburašku koju obuhvaća specijaliziran emisija TV Superton. Snimljeno je oko stotinu tih emisija u kojima uživo sviraju tamburaški, narodni i zabavni sastavi što se postavlja na Youtube kanal, a osim gledatelja putem TV sve emisije imaju više stotina klikova. Tako su u TV Supertonu gostovali Gazde, Fijaker, Prijatelji, Garavuše, Štef Jeršek, Satir, Posegana, Šima Jovanovac, Cecilija, Igor Delač, Patria, Cure iz centra i drugi, a gostovali su i izvođači izvan RH.

Pored toga na zasebnom kanalu pod nazivom „tamburaj“ postavljeni su video brojevi svih pjesama iz TV Supertona njih više od 1200 što je vrlo slušano i dobro praćeno od ljubitelja domaće glazbe tako da je od travnja 2013. Godine te spotove vidjelo 9,656 milijuna gledatelja jer je zabilježen taj broj klikova.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek