Parkiranje automobila na starom bolničkom parkiralištu više nije moguće – ubuduće isključivo na novom i drugim alternativnim mjestima u neposrednoj blizini

Autor: D.K.

Zbog početka gradnje zgrade Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije više nije moguće koristiti staro parkiralište koje se nalazi uz požešku bolnicu. Pacijenti i svi drugi korisnici bolničkih usluga koji budu dolazili u požešku bolnicu svoja vozila će moći parkirati isključivo na novom parkiralištu ili na drugim alternativnim mjestima.

O tome se oglasila Opća županijska bolnica Požega na službenim web stranicama na kojima se između ostalog navodi kako je zbog neometanog pružanja zdravstvene zaštite osobama s tjelesnim oštećenjima osiguran dodatni broj parkirnih mjesta.

Kao medij slobodni smo upozoriti sve vozače koji budu dolazili u krug bolnice da vode računa o parkiranju i da to čine isključivo na obilježenim i za to predviđenim mjestima te da ne ostavljaju svoja vozila na zelenim površinama ili drugim mjestima na kojima bi se stvorile poteškoće u odvijanju prometa.  

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88