Parkirana vozila i rupe na kolniku otežavaju pristup oboljelima do kojih Hitna pomoć i vatrogasci teško mogu doći?!

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Više građana ovih nam se dana obratilo upozoravajući na otežano prometovanje osobnih automobila prema objektima Udruge djece s posebnim potrebama „MI“ smještenim u odvojku požeške ulice Hrvatskih branitelja nedaleko od glavnog ulazu u Vojarnu.

-S obje strane kolnika, koji je bogat rupama i blatom, parkirana su vozila zaposlenika Vojarne, tako da mi teško provlačeći se tik do tih automobila i otežano prolazimo prema objektima kada dovozimo i odvozimo svoje mališane tamo u njihov dnevni boravak i na rehabilitaciju- kazao nam je otac dvoje oboljelih mališana iz Požege. On postavlja pitanja kako će oni tuda prolaziti kada uskoro padne snijeg ili se taj makadamski kolnik ne daj Bože zaledi.

-Nismo se do sada nikome obraćali jer svi tvrde kako je riječ o ljudima iz Vojarne, te da njima nitko ništa ne može – nastavlja naš sugovornik pozivajući odgovorne da nešto učine dok ne bude kasno.

-Poseban problem će se pojaviti kada do objekta udruge „MI“ bude trebalo proći vozilo Hitne medicinske pomoći ili ne daj Bože vatrogasno vozilo jer to neće biti moguće između velikog broja parkiranih automobila – kaže jedna Požežanka koja svakog utorka i petka vodi svoje bolesno dijete u te zgrade, a željela je ostati anonimna jer kaže da se boji dati svoje ime i prezime jer bi mogla imati problema.

Nadamo se da će se odgovorni prepoznati iz ovog reagiranja jer u tom dijelu grada zasigurno ima dostatnih prostora za parkiranje automobila tamošnjih zaposlenika, a sigurni smo i da se u proračunima može naći nekoliko stotina tisuća kuna kojima bi se tih manje od 300 metara makadamske prometnice moglo asfaltirati.

 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88