Požega.eu

Ovogodišnju proslavu Martinja otvorio Vlado Krauthaker: Krštenje mošta uz uzoritog kardinala Vladu Bauera obavila i dvojica vinskih biskupa /FOTOGALERIJA/

PRIJE 6 GODINA
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Ovogodišnju proslavu Martinja otvorio Vlado Krauthaker: Krštenje mošta uz uzoritog kardinala Vladu Bauera obavila i dvojica vinskih biskupa /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Ovogodišnju proslavu Martinja otvorio Vlado Krauthaker: Krštenje mošta uz uzoritog kardinala Vladu Bauera obavila i dvojica vinskih biskupa /FOTOGALERIJA/

PRIJE 6 GODINA
D.K.KUTJEVO – Ovogodišnju proslavu Martinja u Kutjevačkom kraju prvi je otvorio poznati vinogradar i vinar Vlado Krauthaker. Iz više razloga je možda uranio s proslavom, a ponajviše kako bi svojim prijateljima, poslovnim partnetrima i svim ljudima dobre volje ugodio i posvetio pozornosti u prigodi te tradicionale proslave slavlju koju njeguje dugi niz godina.

Na proslavi su bile brojne poznate ličnosti iz zabavnog i kulturnog života Hrvatske uz neizbježnog vinskog kardinala Vladu Bauera kojemu su u pomoć stigle kolege iz druge metropolije, vinski biskupi Vid Balog i Davor Dretar Drele. Našao se tu i Boris Ćiro Gašparac koji je zajedno s tamburašima zapjevao i time učinio još ljepši ugođaj.

Među uzvanicima bili su brojni poslovni partneri gospodina Krauthakera koji su došli iz Istre, Dalmacije, Zagorja, susjedne BiH ali i oni iz EU zemalja, Češke, Slovenije i  Slovačke.

Obred krštenja mošta u vino obavili su Vlado Bauer, uzoriti vinski kardinal. Na stolovima su bila punuđena brojna jela, a vrhunska kapljica našla se iz ovogodišnje berbe, mlada Graševina kao i druga vrhunska vina starijih berbi.

Poznati glumac Vedran Mlikota domaćinu, Vladi Krauthakeru darovao je kao sponzoru Ekspedicije Vlaji na Himalaji sliku ispijanja graševine i kamen s vrha Himalaja.

/Foto: D. Mirković/ 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.