Ovogodišnju proslavu Martinja otvorio Vlado Krauthaker: Krštenje mošta uz uzoritog kardinala Vladu Bauera obavila i dvojica vinskih biskupa /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

KUTJEVO – Ovogodišnju proslavu Martinja u Kutjevačkom kraju prvi je otvorio poznati vinogradar i vinar Vlado Krauthaker. Iz više razloga je možda uranio s proslavom, a ponajviše kako bi svojim prijateljima, poslovnim partnetrima i svim ljudima dobre volje ugodio i posvetio pozornosti u prigodi te tradicionale proslave slavlju koju njeguje dugi niz godina.

Na proslavi su bile brojne poznate ličnosti iz zabavnog i kulturnog života Hrvatske uz neizbježnog vinskog kardinala Vladu Bauera kojemu su u pomoć stigle kolege iz druge metropolije, vinski biskupi Vid Balog i Davor Dretar Drele. Našao se tu i Boris Ćiro Gašparac koji je zajedno s tamburašima zapjevao i time učinio još ljepši ugođaj.

Među uzvanicima bili su brojni poslovni partneri gospodina Krauthakera koji su došli iz Istre, Dalmacije, Zagorja, susjedne BiH ali i oni iz EU zemalja, Češke, Slovenije i  Slovačke.

Obred krštenja mošta u vino obavili su Vlado Bauer, uzoriti vinski kardinal. Na stolovima su bila punuđena brojna jela, a vrhunska kapljica našla se iz ovogodišnje berbe, mlada Graševina kao i druga vrhunska vina starijih berbi.

Poznati glumac Vedran Mlikota domaćinu, Vladi Krauthakeru darovao je kao sponzoru Ekspedicije Vlaji na Himalaji sliku ispijanja graševine i kamen s vrha Himalaja.

/Foto: D. Mirković/

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot