Požega.eu

Ovog vikenda utrka papučkim krajem u tri kategorije

PRIJE 10 MJESECI
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Ovog vikenda utrka papučkim krajem u tri kategorije Požega.eu | Ovog vikenda utrka papučkim krajem u tri kategorije

PRIJE 10 MJESECI
JELENKO TOPIĆ

Baraber extreme team iz Belišća je ovog vikenda organizator Papuk Trekk & Trail koji je najpopularnija treking utrka na području Slavonije, a promovira ljepote južnog Papuka. Utrka će se ove godine održati 26. studenog i podijeljena je u 3 kategorije.

U petak u Vatrogasnom domu Velika je registriranje i podizanje startnih paketa za sve kategorije, a subotu je odlazak autobusima u Kaptol gdje je u 9 sati start Challenger kategorije ispred Starog grada Kaptol, a od 10 sati start Active kategorije također ispred Starog grada Kaptol.

Nadalje u 11 sati je start Light kategorije iz dvorišta Ustanove Parka prirode Papuk u Velikoj.

Cilj sudionika svih kategorija je u Vatrogasnom domu Velika, a tu će biti proglašenje pobjednika za sve kategorije je u 15 sati.

Uvečer od 20 sati je druženje sudionika u veličkom Restoranu Čiča Mata gdje će se održati proglašenje najuspješnijih u Treking i trail sezoni 2022. godine.Potporu organizaciji daju TZ Zlatni Papuk, općine Kaptol i Velika, te drugi pomagači.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.