Ovog vikenda: Okusi jeseni i 2. Turistički forum grada Požege

Autor: D.K.

POŽEGA –  U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege, 5. studenoga u Požegi će se održati manifestacija “Okusi jeseni” i 2. Turistički forum Grada Požege, najavila je na danas održanoj konferenciji za novinare direktorica TZ Požege Silvija Podoljak.

Okusi jeseni u Požegi, manifestacija koja je prije nekoliko godina objedinila nekoliko manifestacija – Martine, Kestenijadu i Bučijadu, održat će se u subotu, 5. studenoga u požeškoj pješačkoj zoni. Program će početi od 11,00 sati uz nastup tamburaškog sastava “Zlatna dolina” i tradicionalno krštenje mošta koje će voditi vinski kardinal Vlado Bauer.

-Ove godine prijavio se rekordan broj izlagača, čak njih 40-tak i ono što je važno reći, dolaze iz cijele Slavonije – iz okolice Požege i Požege, Slavonskog Broda, Bizovca, Vrpolja, Suhopolja, Đakova, Slatine, Rešetara, Našica, Brodskog Stupnika, Osijeka i Vukovara, a jednu prijavu imamo čak iz Zagreba i vezana je uz eko uzgoj i preradu bezgluteinskih proizvoda. Ove godine nas osim vrućih pečenih kestena i slastica od kestena, očekuju i slastice od jabuka, čajevi, ljekovito bilje, ulja, sjemenke, nakit, igračke i rukotvorine. Ne smijemo zaboraviti ni vino, od 11,00 sati naš vinski kadrinal krstit će mošt u vino, a vino će biti besplatno za sve posjetitelje – naglasila je direktorica TZ Požege Silvija Podoljak.

Turistički forum održat će se  uz pokroviteljstvo Grada Požege i u suradnji s HGK – Županijskom komorom Požega, TZ Požeško-slavonske županije  u HGK, Vukovarska 6, od 08.00 do 10,30 sati.

-Pokazalo se potrebnim da naše turističke potencijale što više pokažemo našim sugrađanima ali i cijeloj Slavoniji. Cilj foruma je podizanje svijesti naših sugrađana o turističkim potencijalima destinacije, ali i upoznavanje turističkih subjekata s mogućnostima participiranja u programima turističkih agencija – dodala je Podoljak istučući kako će na forumu najviše riječi biti o turističkim potencijalima grada i novim prilikama te novim turističkim proizvodima, a predstavit će se i privatne turističke agencije.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot