Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

OVOG LJETA OMILJENI KUTJEVAČKI ROSÉ PREMIUM UZ NOVU BERBU DOLAZI I U OBLIKU PJENUŠCA

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Kutjevo d.d.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | OVOG LJETA OMILJENI KUTJEVAČKI ROSÉ PREMIUM  UZ NOVU BERBU DOLAZI I U OBLIKU PJENUŠCA Požega.eu | OVOG LJETA OMILJENI KUTJEVAČKI ROSÉ PREMIUM  UZ NOVU BERBU DOLAZI I U OBLIKU PJENUŠCA

Nova berba elegantnog kutjevačkog Rosé Premium vina već četvrtu godinu zaredom oduševljava svojom svježinom i mineralnošću, ali i ugodnom aromom te atraktivnom bojom za koju su zaslužne Pinot Noir i Zweigelt sorte. No, ovog ljeta dobiva i svoju pjenušavu ekstenziju u obliku Rosé Premium Brut pjenušca, odležalog četiri godine na prirodnim kvascima, koji mu daju kompleksnost, energičnost i bogatstvo okusa.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Kutjevo d.d.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kutjevo Rosé Premium kolekcija vina i pjenušca izvrstan je odabir za osvježenje sa stilom tijekom toplih, ljetnih dana i večeri.

Stigla je nova, četvrta berba omiljenog i bogato nagrađivanog Kutjevo Rosé Premium vina, ali i njegova pjenušava ekstenzija. Naime, ovaj jedinstveni rosé, kao jedna od najprodavanijih etiketa Vinarije Kutjevo, ovog ljeta dolazi i u obliku Rosé Premium Brut pjenušca.


Nježan rosé provansalskog karaktera i «slavonske duše» vinski znalci obožavaju zbog jedinstvenog, mineralnog karaktera i moćnog tijela satkanog od dobro poznatog Pinot Noira i Zweigelta. Kad takvo vino odleži četiri godine na prirodnim kvascima, ono osim što postiže svoju punu zrelost, postaje kompleksno i bogato. Prepoznatljive ružičaste boje, elegantan i profinjen, Rosé Premium Brut pjenušac očarava bogatstvom aroma bobičastog voća s dugotrajnim dojmom na nepcu - ugodnim, punim završetkom. Poseban, energičan Rosé Premium Brut pjenušac predstavlja vrhunski izbor za posebne prigode.
Lijepo ohlađeni, i Rosé Premium vino i pjenušac, elegantno su osvježenje tijekom toplih ljetnih dana i večeri. Savršeno se sljubljuju sa salatama na bazi sezonskog povrća, jednostavnim jelima na bazi kvalitetne, bijele morske ribe, rakova i školjki, ali i peradi, te svježih i mladih sireva. Bez obzira otvorite li druženje pjenušcem, a nastavite vinom ili obratno, Rosé Premium etikete stigle su baš na vrijeme za sezonu koja traži profinjeno osvježenje u kojem se uživa svim osjetilima.


I dalje Kutjevo Rosé Premium etikete zadržavaju svoju prepoznatljivost s ilustracijom žene, koju potpisuje akademska slikarica Vlasta Pirnat. Na novom Rosé Premium Brut pjenušcu ona dolazi u reverzibilnom izdanju te tako vino i pjenušac čine komplementarnu kolekciju. Atraktivna burgundska boca od prozirnog stakla ostaje najbolji odabir za čuvanje ove ružičaste, vinske rapsodije koja nježno prozire i zove na uživanje. Vibrantan karakter Rosé Premium Brut pjenušca dodatno je naglašen punim, energičnim ružičastim tonom folije koja, poput fine marame, obavija grlo boce.
Za potpuni užitak i puni potencijal rapsodije okusa koja izvire iz svake kapi Rosé Premium vina i Brut pjenušca, poslužite ih rashlađene na 8 do 10 °C stupnjeva.
Kutjevo Rosé Premium 2023. vino i pjenušac potražite u ponudi vrhunskih restorana, hotela i barova, kao i u specijaliziranim trgovinama vina ili ih naručite putem web-trgovine www.kutjevo.com/rose-premium/.
###
Za više informacija, kontaktirajte:
Teu Matoš, m. 098 238 083, e. tea@bododo-media.hr
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo