Ove subote AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma na požeškom Trgu sv. Trojstva

Autor: DK

POŽEGA – Poljoprivredna televizija i ove godine organizira AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma koji će se održati ove subote 23. rujna 2017. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi i to u prijepodnevnim satima, o čemu smo pisali, POGLEDAJ OVDJE.

Na sajmu će se okupiti proizvođači iz Slavonije i Baranje, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Poljoprivredna televizija na ovaj način želi omogućiti hrvatskim poljoprivrednicima širenje svog tržišta te im pružiti priliku za predstavljanje kako građanima tako i potencijalnim poslovnim partnerima.

Sajam će i ove godine biti obogaćen zabavnim programom, nastupima kulturno-umjetničkih društava, igrama za najmlađe, nagradama za posjetitelje i naravno –tamburom za dušu.

Pozivaju sve zainteresirane izlagače da ih kontaktiraju na email marketing@poljoprivredna.tv, telefon034/202-192 ili mobitel 099/399-2154.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: