I ove godine Kup ugostitelja “sv. Grgur”

Autor: D.K.

Kup ugostitelja Grgurevo 2014POŽEGA – Da se ozbiljno spremaju i imaju namjere da pobjede na predstojećem Kupu ugostitelja  „Sv. Grgur” potvrdili su na svom predstavljanju i prezentaciji učenici Obrtničke škole u Požegi.

Cilj projekta Kupa ugostitelja sv. Grgur 2014. je promoviranje ugostiteljskih zanimanja, znanja i vještine učenika, koji će se održati 14.ožujka 2014. godine, u sklopu obilježavanja Dana Grada Požege.

-U ovo vrijeme završni razredi srednjih strukovnih škola privode kraju svoje obrazovanje i izlaze na tržište rada, te je ovo mogućnost da svoje vještine i znanja predstave budućim poslodavcima- naglašavaju iz Obrtničke komore te pozivaju na odaziv i sve završne razrede osnovnih škola, kako bi osnovnoškolci lakše izabrali buduće zanimanje, pred nadolazeće upise u srednje strukovne škole.

Pokroviteljstvo Kup-a ugostitelja prihvaćaju Grad Požega, Požeško-slavonske županija i Hrvatska obrtnička komora. U ime pokrovitelja na predstavljanju i prezentaciji su se obratili gradonačelnik Grada Požege Vedran Neferović te  predsjednik Udruženja obrtnika Požege Slavko Rich i Stipo Barukčić predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije.

  Kup ugostitelja-pokrovitelji

Zahvalu pokroviteljima i svim sponzorima uputila je Iva Šnajder, ravnateljica Obrtničke škole u Požegi istaknuvši da se bez njih kup ne bi mogao održati.

Kup ugostitelja - Iva Šnajder, ravnateljica Obrtničke škole

Uz pokrovitelje nikako se ne smiju zaboraviti niti naši gospodarstvenici koji u svojim mogućnostima podupiru i doprinose uspjehu ovako hvale vrijednim projektima, a to su Mljekara BIZ iz Buka, Zvečevo d.d., Grbić d.o.o., Veleučilište u Požegi, te naši poznati vinari Čamak, Enjingi, Josipović, Bartolović, Mihalj, Tandara, Zrinšćak, Perak, Sontaky, Krauthaker i Kutjevo d.d.

Kao što su i pokrovitelji u svojim govorima poželjeli uspjeh ništa drugo niti svima nama ne preostaje već poželjeti uspjeh i očekivati što bolji rezultat u završnici natjecanja.

Kup ugostitelja - gradonačelnik Vedran Neferović Kup ugostitelja 2

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot