I ove godine Kup ugostitelja “sv. Grgur”

Autor: DK

Kup ugostitelja Grgurevo 2014POŽEGA – Da se ozbiljno spremaju i imaju namjere da pobjede na predstojećem Kupu ugostitelja  „Sv. Grgur” potvrdili su na svom predstavljanju i prezentaciji učenici Obrtničke škole u Požegi.

Cilj projekta Kupa ugostitelja sv. Grgur 2014. je promoviranje ugostiteljskih zanimanja, znanja i vještine učenika, koji će se održati 14.ožujka 2014. godine, u sklopu obilježavanja Dana Grada Požege.

-U ovo vrijeme završni razredi srednjih strukovnih škola privode kraju svoje obrazovanje i izlaze na tržište rada, te je ovo mogućnost da svoje vještine i znanja predstave budućim poslodavcima- naglašavaju iz Obrtničke komore te pozivaju na odaziv i sve završne razrede osnovnih škola, kako bi osnovnoškolci lakše izabrali buduće zanimanje, pred nadolazeće upise u srednje strukovne škole.

Pokroviteljstvo Kup-a ugostitelja prihvaćaju Grad Požega, Požeško-slavonske županija i Hrvatska obrtnička komora. U ime pokrovitelja na predstavljanju i prezentaciji su se obratili gradonačelnik Grada Požege Vedran Neferović te  predsjednik Udruženja obrtnika Požege Slavko Rich i Stipo Barukčić predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije.

  Kup ugostitelja-pokrovitelji

Zahvalu pokroviteljima i svim sponzorima uputila je Iva Šnajder, ravnateljica Obrtničke škole u Požegi istaknuvši da se bez njih kup ne bi mogao održati.

Kup ugostitelja - Iva Šnajder, ravnateljica Obrtničke škole

Uz pokrovitelje nikako se ne smiju zaboraviti niti naši gospodarstvenici koji u svojim mogućnostima podupiru i doprinose uspjehu ovako hvale vrijednim projektima, a to su Mljekara BIZ iz Buka, Zvečevo d.d., Grbić d.o.o., Veleučilište u Požegi, te naši poznati vinari Čamak, Enjingi, Josipović, Bartolović, Mihalj, Tandara, Zrinšćak, Perak, Sontaky, Krauthaker i Kutjevo d.d.

Kao što su i pokrovitelji u svojim govorima poželjeli uspjeh ništa drugo niti svima nama ne preostaje već poželjeti uspjeh i očekivati što bolji rezultat u završnici natjecanja.

Kup ugostitelja - gradonačelnik Vedran Neferović Kup ugostitelja 2

 

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »