Otvoreno kamp odmorište „Zlatnog Luga“ s 15 zemljišnih parcela /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

KAPACITET ODMORIŠTA DO 30 KAMP VOZILA

EMOVAČKI LUG – Koji kilometar od restorana „Zlatni Lug“ u obližnjem Emovačkom Lugu otvoreno je kamp odmorište ove tvrtke, a svečanosti su nazočili predstavnik Hrvatske turističke zajednice Jure Galić, župan Alojz Tomašević sa zamjenikom Željkom Jakopovićem, gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom, načelnici susjednih općina i predstavnici lokalnih turističkih zajednica.

Darko Puljašić, gradonačelnik Požege

-Hvala obitelji Pandžić koja je dovoljno hrabra da stalno ulaže u razvoj našega kraja, ovo je nadogradnja turističke ponude što je budućnost ove sredine i cijele županije, a to nam je sve vrlo važno za vremena koja su pred nama-istakao je u pozdravnoj riječi Darko Puljašić, gradonačelnik Požege.

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan

Čestitke Pandžićima koji su vlasnici „Zlatnog luga“ uputio je i župan Tomašević.

Thomas Heinz Pandži, vlasnik „Zlatnog Luga“ 

-Vi i u ovim teškim vremenima ulažete i dižete razinu usluga u turizmu koji je izuzetno značajna razvojna grana za ovu županiju, a pozivam vas da nastavite jer ne treba strahovati i bježati od izazova- rekao je župan Alojz Tomašević.
Vlasnik „Zlatnog Luga“ Thomas Heinz Pandžić izrazio je zahvalu svima za potporu i najavio nastavak proširenja turističkih sadržaja.

Jure Galić, izaslanik Hrvatske turističke zajednice

-Kamping turizam je bitan segment turističke ponude u nas, te sada zauzima više od 18 posto s tendencijom daljnjeg rasta – rekao je prisutnima Jure Galić, izaslanik Hrvatske turističke zajednice.

O razvoju „Zlatnog Luga“ govorio je Leo Pandžić, voditelj poslovanja i turizma.

Leo Pandžić, voditelj poslovanja i turizma “Zlatnog luga”

-Od početnih pet hektara zemljišta napravljeno je mnogo sadržaja tako da je tu restoran s oko 300 sjedećih mjesta, smještajni kapaciteti s 54 ležaja, a u planu je gradnja hotela s četiri zvjezdice- kazao je Leo Pandžić i dodao da kamp odmorište raspolaže s 15 zemljišnih parcela za prihvat do 30 vozila, a tu su i neophodni prateći sadržaji kampa koji je jedan od tri na području Slavonije i Baranje.

Riječi blagoslova prilikom otvaranja uz molitvu je uputio Jozo Jurić, župnik požeške župe sv. Leopolda Mandića.

Foto: D. Mirković [FAG id=241764]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88