Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Otvorena je Ninina čarobna Shhhuma u Velikoj

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: D. Mirković
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Čarobnija od prethodne dvije

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: D. Mirković
FOTO: D. Mirković

Otvoren je Advent u 'Nininoj čarobnoj Shhhumi u Velikoj, nedaleko Požege, puštanjem u zrak stotinjak lampiona želja i večernjim koncertom Danijele Martinović. Treću godinu za redom najveći Advent u Slavoniju donosi čaroliju Božića, čarobniji nego prethodne dvije godine. 
Sve bliješti od lampica koje se broje u stotinama tisuća uz posebno ukrašene zone za fotografiranje i veliko božićno drvce na sredini olimpijskog bazena. Na svakom koraku pjesma i veselje. Veličke mažoretkinje pokazuju što su uvježbale ove godine. Za najmlađe je spreman dječji vrtuljak, božićni vlakić i klizalište. Tu je i Sveti Nikola i njegovi vjerni pratilac Krampus kojima hrle dobra djeca da bi ih mobitelom snimili roditelji. Posjetiteljima je ulaz besplatan.

Iz dvadesetak gastro kućica širi se miris roštilja, pečenih fritula i kuhanog vina. Posjetitelji mogu kušati izvorne okuse i delicije, proizvode lokalnih proizvođača kao što su  kobasice od crne svinje, sarmu u pecivu , vrhunska vina lokalnih vinara ili domaći gin. Svatko može pronaći ono u čemu će najviše uživati, pri čemu se stavlja naglasak na blagdanske specijalitete spravljene po tradicionalnim receptima. 

Punih mjesec dana zabave i dobrih emocija čeka vas u Nininoj čarobnoj Shhhumi. To je  oaza zajedništva i ljubavi, što je vidljivo u svakom detalju koji priča priču. Ovo je mjesto koje će ugrijati srca posjetitelja i pružiti im najljepše uspomene ovih blagdana osiguravajući raznovrstan sadržaj za cijelu obitelj, neovisno o godinama. 

Posjetitelji koji žele doživjeti čaroliju Adventa mogu posjetiti Nininu čarobnu Shhhumu  uz bogat  i sadržajan svakodnevni program sve do 6. siječnja 2024.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.