Otkazani umirovljenički pjevački susreti- predsjednik Matice umirovljenika županije Nediljko Nenadić čestitao im njihov dan

Autor: Jelenko Topić

Međunarodni dan starijih osoba proglasila je Glavna Skupština Ujedinjenih naroda 14. prosinca 1990. godine da bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi.

Proteklih godina na području Požeško-slavonske županije uz taj dan održavani su tradicionalni pjevački i glazbeni susreti umirovljenika sa više od 400 sudionika i posjetitelja. Organizator je bila Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije.

-Zbog epidemioloških uvjeta i ograničenih okupljanja bili smo prisiljeni otkazati te susrete, kao i sportske susrete umirovljenika naše županije – kazao nam je Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika ove županije. Dodaje da imaju 11 udruga tj. matica umirovljenika u gradovima i općinama požeškog i pakračko-lipičkog kraja, a da bi bilo što organizirali na okupu bi se našlo više od stotinu osoba što je u sadašnjim okolnostima rizično zbog koronavirusa.

-Koristim priliku da svim  umirovljenicima čestitam Međunarodni dan starijih osoba uz želje za dobro zdravlje, osobnu sreću i dug život uz nadanje da ćemo se uskoro ponovo moći družiti i okupljati te tako obogatiti svoju treću životnu dob – kazao nam je na kraju Nediljko Nenadić.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »