OSNOVNA ŠKOLA J. KEMPFA ORGANIZIRALA IZLOŽBENO-PRODAJNI SAJAM: „Prilika za sve“ s proizvodima učenika s teškoćama u razvoju /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

POŽEGA – Po treći puta za redom učenici i učitelji požeške Osnovne škole Julija Kempfa organizirali su izložbeno-prodajni sajam „Prilika za sve“ u Sportskoj dvorani Sokol. Izloženi su i ponuđeni na prodaju radovi nastali na radionicama učenika s teškoćama u razvoju koji pohađaju posebne odjele i odgojno-obrazovne skupine. Svi oni aktivni su i u školskoj zadruzi.

 – Ovdje ćemo prikazati svoje rezultate učenika koji rade u radionicama posebnih odgojnih skupina, kojih naša škola ima deset, a pohađaju ih učenici od 7 pa do 21. godine. Oni u zadruzi Prilika za sve izrađuju te predmete, koji će se prodavati po simboličnoj cijeni, a sva prikupljena sredstva koristit će se za dalji rad zadruge. Izrađivali su različite predmete, od ukrasa za bor, okvira za slike, ljigavce, magnete, razni nakit, a prodaju se i džemovi koji su nastali na kuharskim radionicama u sklopu školskog projekta – istakla je ravnateljica Kornelija Sabljak.

Sve učenike, njihove roditelje i učitelje pozdravio je i požeški dogradonačelnik Ferdinad Troha uz pohvale za sve učinjeno na radionicama i sa učenicima s poteškoćama u razvoju. Grad Požega daje i dodatnu potporu ovakvom radu. Svi učenici s poteškoćama su sa svojim učiteljima pripremili i prigodnu priredbu. Na štandovima su se mogli kupiti brojni uradci i ukrasi, ali i palačinke sa školskim džemom.

/Foto: D. Mirković/

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot