Osječko-baranjski župan izgleda ne zna da Požeško-slavonska županija nema probleme s komarcima!

Autor: Jelenko Topić

Problem komaraca jedna je od tema o kojoj se najviše raspravljalo na sjednici Skupštine Osječko-baranjske županije.

Osječko-baranjski župan Ivan Anušić posebno se osvrnuo na tematiku tretiranja komaraca.

– Trenutačno je borba protiv komaraca spuštena na lokalnu razinu i prepuštena jedinicama lokalne samouprave, što je ključni problem. Zakon bi trebao biti jasno definiran, te bi trebao sadržavati sankcije za one koji ga ne provode. Zato će Osječko-baranjska županija uputiti inicijativu Vukovarsko-srijemskoj, Virovitičko-podravskoj, Brodsko-posavskoj i Sisačko-moslavačkoj, te Požeško-slavonskoj županiji da zajednički krenemo prema Vladi RH, nadležnim ministarstvima, te Hrvatskom saboru kako bismo ovaj problem zakonski uokvirili i riješili – zaključio je župan.

Čudna, a pomalo i nevjerojatna izjava čelnika te slavonske županije. Teško je vjerovati da taj čovjek nikada ljeti nije bio u požeškom kraju ili bilo gdje na području Požeško-slavonske županije.

Tada bi zasigurno shvatio da ta županija nema problema sa komarcima što nije slučaj sa susjednim slavonskim županijama, pogotovo na istočnoj strani. Ili je u svojoj izjavi obuhvaćanjem svih navedenih županija namjeravao svoj gorući problem ovakvom izjavom „podignuti“ na višu razinu.

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot