“Oprezno u prometu”: Akcija policije, vatrogasaca, HAK-a i Moto kluba Bulls u sklopu Uskrnog sajma u Pleternici /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

U sklopu Uskrsnog sajma u Pleternici, po prvi puta se održala i akcija “Oprezno u prometu”, u kojoj su sudjelovali policijski službenici Policijske postaje Pleternica i Požega, predstavnici HAK-a – Auto moto kluba Požega pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije i DVD-a Pletrnica te članovi Moto kluba Bulls Pleternica.

-Kao što vidite u sklopu Uskrnog sajma organizirana je akcija “Oprezno u prometu” koju je uz Moto klub Bulls iz Pleternice podržala policija, vatrogasci i HAK. Pohvalna su njihova nastojanja da kroz prezentaciju svoje opreme i motora ukažu na neposredne opasnosti u vožnji – rekao je Domagoj Katić, zamjenik gradonačenice Pleternice.

Velika je zainteresiranost, prvenstveno onih mlađih Pleterničana, za motore koji su imali puno pitanja, poput onih kojom brzinom mogu ići, koliko košta motor, morate li nositi kacigu kad vozite i sl.

Tomislav Lucić, tajnik Moto kluba Bulls Pleternica

-Okupili smo se policijom, HAK-om i vatrogascima s ovog kraja kako bi promovirali klub i približili se građanima i pokazali se u bljem svjetli nego što nas smatraju. Zainteresiranost građana za motore i vožnju na njima je velika. Mališani imaju želju sjesti na motor i fotografirati se što im mi rado priuštimo – rekao je Tomislav Lucić, tajnik Moto kluba Bulls Pleternica.

Opremu i uređaje, a koja je vezana za promet te vozila kojima se koriste u svakodnevnom radu prezentirali su policijski službenici za što je bila velika zainteresiranost kako onih najmlađih tako i najstarijih.

Blažan Lipovac, pomoćnik načelnika Policijske postaje Pleternica

-Raduje me ova akcija na koju smo se rado odazvali i da u njoj sudjelujemo. Ovdje smo izložili našu opremu s kojom se koristimo u svakodnevnom radu te vozilima kojim se koristimo. Tu je i naš tzv. presretač kojeg se može svakodnevno vidjeti na našim cestama, uređaji za mjerenje brzine i alkohola u krvi, oprema koju koristimo pri vršenju uviđaja na prometnim nesrećama, prometnu signalizaciju koju postavljamo u određenim slučajevima, oprema za prislino zaustavljanje vozila i dr. – naglasio je Blažan Lipovac, pomoćnik načelnika Policijske postaje Pleternica.

Najavljeno je da će se s takvim načinom prezentacije i opreme nastaviti.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: