Opet pucanj u prazno Mladena Raguža: “Nema nepravilnosti u radu načelnika i Općinskog vijeća Jakšić”

Autor: D.K.

ZAGREB / JAKŠIĆ – Po drugi put se oglasilo Ministarstvo uprave u različitim predmetima vezano za pritužbu općinskog vijećnika Mladena Raguža koji tvrdi da je došlo do povrede Poslovnika o radu Općinskog vijeća općine Jakšić. Niti prvi put Mladen Raguž nije bio u pravu, o čemu smo pisali, POGLEDAJ OVDJE, a iz zadnjeg dopisa Ministarstva uprave, datirano 13.studenog 2017. godine, vidljivo je da navodi i druga prijava nemaju nikakvih osnova.

Ministarstvo uprave u dva obraćanja zaprimilo je od Mladena Raguža navode da je došlo do povrede Poslovnika o radu Općinskog vijeća općine Jakšić iz razloga jer općinski načelnik i njegov zamjenik nisu položili svečanu prisegu pred, kako se navodi, novoustrojenim Općinskim vijećem. Također je Mladen Raguž prijavio Ministarstvu uprave i da je pogrešno objavljeno da je došlo do izbora predsjednika, a ne potpredsjednika predstavničkog tijela te da je došlo do ispravka pogreške, a ne na ispravan način.

U obrazloženju Ministarstva uprave kojeg je potpisao ministar Lovro Kušević sve se tvrdnje Mladena Raguža pobijaju i ne smatraju osnovanima, što se sve može pročitati u cjelovitom tekstu kojeg objavljujemo.

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek