Opet imamo rekordera! Ovoga puta 46-godišnjak “samo” 2,84, a 23-godišnjak 2,06 promila

Autor: PU požeško-slavonska

U subotu 18. lipnja 2022. oko 1.05 sati u Požegi u Ulici Svetog Roka, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Toyota“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,84 promila upravljao 46-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 46-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 19. lipnja 2022. oko 17.20 sati u mjestu Velika u Ulici Strossmayerova, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,06 upravljao 23-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U nedjelju 19. lipnja 2022. oko 4.40 sati u blizini mjesta Alilovci, 23-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do desnog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u putni kanal. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici i na raskrižju Ulica Dubrovačke i kralja Tomislava.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek