Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Opet imamo rekordera! Ovoga puta 46-godišnjak "samo" 2,84, a 23-godišnjak 2,06 promila

PRIJE 2 GODINE
TEKST: PU požeško-slavonska

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 2 GODINE
TEKST: PU požeško-slavonska

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U subotu 18. lipnja 2022. oko 1.05 sati u Požegi u Ulici Svetog Roka, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Toyota“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,84 promila upravljao 46-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 46-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 19. lipnja 2022. oko 17.20 sati u mjestu Velika u Ulici Strossmayerova, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,06 upravljao 23-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U nedjelju 19. lipnja 2022. oko 4.40 sati u blizini mjesta Alilovci, 23-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do desnog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u putni kanal. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici i na raskrižju Ulica Dubrovačke i kralja Tomislava.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo