Požega.eu

Općina Jakšić povećava broj stipendiranja studenata: "Bit ću presretan ako naredne akademske godine budemo mogli povećati broj stipendija"

PRIJE 6 GODINA
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Općina Jakšić povećava broj stipendiranja studenata: Požega.eu | Općina Jakšić povećava broj stipendiranja studenata:

PRIJE 6 GODINA
D.K.

JAKŠIĆ - Općina Jakšić objavila je Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja općine Jakšić za akademsku godinu 2017./2018. Javni natječaj raspisan je na web stranicama općine Jakšić koja će u akademskoj godini 2017./2018. godini stipendirati 15 studenata koji će kroz 10 mjesečnih isplata dobivati po 500 kuna.

Podsjetimo općina Jakšić stipendirala je studente i u 2014./2015. akademskoj godini kao i 2015./2016. godini u kojoj je stipendiju dobilo 10 studenata. Jedan student je naknadno odustao od stipendiranja jer je dobio državnu stipendiju.Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić -Želja mi je što više pomoći našim studentima i njihovim roditeljima na različite načine. Osjećamo da je potreba za stipendiranjem velika iz kojeg smo razloga i povećali broj stipendija, za ovu akademsku godinu na 15. Cijenimo trud i zalaganje naših studenata kao i njihovo redovito polaganje ispita što je jedan od uvjeta da se može dobiti stipendija. Bit ću presretan ako naredne akademske godine budemo u proračunskoj mogućnosti još povećati broj stipendija. Što god možemo, na bilo koji način, učinit ćemo za naše studente od kojih očekujem da se po završetku studija vrate u svoje mjesto, da ovdje žive i daju svoj doprinos u razvoju naše općine i županije. Uvjeren sam da će se veći broj njih vratiti i ovdje živjeti - rekao je Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić.

Prijave na natječaj s potrebitom dokumentacijom treba dostaviti do 3. studenog 2017. godine.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo