Općina Jakšić dodijelila deset novih stipendija. “Produžili smo natječaj za još pet studenata”

Autor: D.K.

JAKŠIĆ – Novi stipendisti općine Jakšić za koje će se iz proračuna izdvojiti 500 kuna po studentu su Marina Alešković, Ena Marković, Igor Pavlik, Mihaela Pigl, Mihaela Biondić, Katarina Alešković, Leonarda Dorić, Dora Bošković, Vlatka Bošković i Maurizio Rezo. Općina Jakšić prije tri godine započela je stipendirati izvrsne studente koji studiraju izvan područja Požeško-slavonske županije.

S novom generacijom studenata – stipendista ugovore je potpisao općinski načelnik Jakšića Ivica Kovačević koje im je u prisustvu svog zamjenika Mile Barišića odmah i uručio.

-Želim vam svima puno uspjeha u ovoj akademskoj godini. Općina je ove godine povećala broj na 15 studenata koje ćemo stipendirati. Iznos nije velik, ali se nadam da vama studentima dobro dođe svaka pomoć. U narednom razdoblju nastojat ćemo povećati i iznos stipendije. Sada ćemo potpisati ugovore s 10 studenata, a još smo produžili natječaj za pet studenata, koji su u međuvremenu odustali, jer su dobili državnu ili županijsku stipendiju. Drago mi je da na našem području ima izvrsnih studenata koji dobivaju i državne stipendije, s fakulteta ili županije – rekao je načelnik Kovačević izražavajući čestitke novim stipendistima dojdući kako mu je drago da se pokazuje upravo ono što je i prije naglašavao da već dugi niz godina općina Jakšić ima kvalitetnih, izvrsnih studenata koji dobivaju stipendije kako državne tako i od fakulteta koje je moguće postići zbog izvrsnosti i visokih ocjena.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88