Olivera Baričević predstojnica Ureda državne uprave u Požegi umjesto Đurđe Babić

Autor: D.K.

POŽEGA / ZAGREB – Vlada Republike Hrvatske na sjednici u četvrtak povukla je ovlaštenja za obavljanje poslova predstojnika ureda državne uprave u svim županijama, te je, temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, imenovala nove predstojnike ureda državne uprave u županijama. Jedno imenovanje odnosi se naravno i na Požeško-slavonsku županiju.

U Požeško-slavonskoj županiji, ovlaštenje je povučeno dosadašnjoj predstojnici Ureda Đurđi Babić. Ujedno je dipl. pravnica Olivera Baričević imenovana je predstojnicom Ureda državne uprave.

Riječ je o osobi koja je kroz nekoliko prethodnih godina bila odvjetnica u vlastitom odvjetničkom uredu smještenom u Pješačkoj zoni Požege, a ranije je dugi niz godina radila u požeškim pravosudnim institucijama, ponajviše u Općinskom sudu.

Izvršena su imenovanja i po drugim uredima državnih uprava u županijama. U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, povučeno je ovlaštenje Branki Saks. Predstojnicom Ureda državne uprave u toj županiji imenovana je Marija Jungić. U Brodsko-posavskoj županiji, ovlaštenje je povučeno Mariju Vučiniću. Predstojnikom Ureda državne uprave u županiji imenovan je Petar Antunović. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji ovlaštenje je povučeno Baldu Pušiću. Baldo Pušić istodobno je imenovan predstojnikom Ureda državne uprave u toj županiji.

U Međimurskoj županiji, ovlaštenje je povučeno Branimiru Posavcu. Istodobno je Branimir Posavec imenovan predstojnikom Ureda državne uprave u Međimurskoj županiji. U Osječko-baranjskoj županiji, ovlaštenje je povučeno Andrijani Ćelap. Predstojnicom Ureda državne uprave imenovana je Kata Kovačević.

U Primorsko-goranskoj županiji, ovlaštenje je povučeno Jasni Turak, a Ingrid Mrđen imenovana je predstojnicom Ureda državne uprave. U Sisačko-moslavačkoj županiji, ovlaštenje je povučeno Kati Lerotić. Silvija Desić Basarić imenovana je predstojnicom Ureda državne uprave. U Virovitičko-podravskoj županiji povučeno je ovlaštenje Katarini Boljevčan, a predstojnicom Ureda državne uprave imenovana je Sanja Bošnjak.

U Zadarskoj županiji povučeno je ovlaštenje Ivi Gregovu, a predstojnikom Ureda državne uprave imenovan je Stipe Zrilić. U Zagrebačkoj županiji, ovlaštenje je povučeno Jošku Buli, a Ivana Belec imenovana je predstojnicom Ureda državne uprave u toj županiji.

Foto: ilustracija, vlada.gov.hr

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot