Olivera Baričević predstojnica Ureda državne uprave u Požegi umjesto Đurđe Babić

Autor: DK

POŽEGA / ZAGREB – Vlada Republike Hrvatske na sjednici u četvrtak povukla je ovlaštenja za obavljanje poslova predstojnika ureda državne uprave u svim županijama, te je, temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, imenovala nove predstojnike ureda državne uprave u županijama. Jedno imenovanje odnosi se naravno i na Požeško-slavonsku županiju.

U Požeško-slavonskoj županiji, ovlaštenje je povučeno dosadašnjoj predstojnici Ureda Đurđi Babić. Ujedno je dipl. pravnica Olivera Baričević imenovana je predstojnicom Ureda državne uprave.

Riječ je o osobi koja je kroz nekoliko prethodnih godina bila odvjetnica u vlastitom odvjetničkom uredu smještenom u Pješačkoj zoni Požege, a ranije je dugi niz godina radila u požeškim pravosudnim institucijama, ponajviše u Općinskom sudu.

Izvršena su imenovanja i po drugim uredima državnih uprava u županijama. U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, povučeno je ovlaštenje Branki Saks. Predstojnicom Ureda državne uprave u toj županiji imenovana je Marija Jungić. U Brodsko-posavskoj županiji, ovlaštenje je povučeno Mariju Vučiniću. Predstojnikom Ureda državne uprave u županiji imenovan je Petar Antunović. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji ovlaštenje je povučeno Baldu Pušiću. Baldo Pušić istodobno je imenovan predstojnikom Ureda državne uprave u toj županiji.

U Međimurskoj županiji, ovlaštenje je povučeno Branimiru Posavcu. Istodobno je Branimir Posavec imenovan predstojnikom Ureda državne uprave u Međimurskoj županiji. U Osječko-baranjskoj županiji, ovlaštenje je povučeno Andrijani Ćelap. Predstojnicom Ureda državne uprave imenovana je Kata Kovačević.

U Primorsko-goranskoj županiji, ovlaštenje je povučeno Jasni Turak, a Ingrid Mrđen imenovana je predstojnicom Ureda državne uprave. U Sisačko-moslavačkoj županiji, ovlaštenje je povučeno Kati Lerotić. Silvija Desić Basarić imenovana je predstojnicom Ureda državne uprave. U Virovitičko-podravskoj županiji povučeno je ovlaštenje Katarini Boljevčan, a predstojnicom Ureda državne uprave imenovana je Sanja Bošnjak.

U Zadarskoj županiji povučeno je ovlaštenje Ivi Gregovu, a predstojnikom Ureda državne uprave imenovan je Stipe Zrilić. U Zagrebačkoj županiji, ovlaštenje je povučeno Jošku Buli, a Ivana Belec imenovana je predstojnicom Ureda državne uprave u toj županiji.

Foto: ilustracija, vlada.gov.hr

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »