Okupljanjem nogometaša, čelnika i simpatizera Graničar iz Zagrađa zaključio uspješnu godinu

Autor: Jelenko Topić

Budući se približava kraj kalendarske godine dolazi vrijeme da se vidi sve što je napravljeno u godini na odlasku. Članovi Nogometnog kluba Graničar iz Zagrađa po tradiciji su odlučili još jednu godinu okončati zajedničkim druženjem članova uprave, igrača, sponzora, te simpatizera kluba.

Tako je u novouređenom prostoru kluba uz igralište na Glivinjaku upriličeno druženje uz bogatu gastronomsku ponudu za koju su bili zaduženi djelatnici svečane dvorane Provansa iz Zagrađa.

Na početku okupljanja sve nazočne je pozdravio dopredsjednik kluba Bruno Horvat ističući da je iza kluba još jedna uspješna natjecateljska godina, te dobri rezultati uz značajno ulaganje u klupsku infrastrukturu koja je razvija gotovo svakodnevno na zadovoljstvo svih sumještana.

Ustvrdio je da smisao djelovanja Graničara nije samo osvajanje bodova i prvenstva već i doprinos zajednici u kojoj rade.

Gošća ovoga događaja je bila gradonačelnica grada Pleternice Marija Šarić koja se zahvalila klubu na brojnim aktivnostima, te zaželjela uspješan nastavak suradnje.

U znak zahvala na svesrdnoj pomoći Grada Pleternice u realizaciji brojnih projekata kluba gradonačelnici je uručen novi dres u kojemu igraju igrači.

Zabava i druženje su nastavljeni do dugu u noć. Za glazbeni dio programa bila je zadužena grupa Estrada.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek