Okupljanje igrača na prvom treningu – pojačanja se tek očekuju

Autor: Jelenko Topić

Okupljanjem igrača i trenera na igralištu Glivnjak ovog vikenda počele su pripreme igrača Nogometnog kluba Graničar iz Zagrađa koje su uvod za novu prvenstvenu sezonu.

Na početku priprema svim okupljenim nogometašima predstavljeni su planovi za predstojeću sezonu koji se ponajprije odnose na infrastrukturu, uređenje interijera prostorija kluba, te navodnjavanje terena. Upućena je zahvala Gradu Pleternici na podršci koja je kontinuirana.

Klub je zadržao igrački kadar, te je u slijedećem razdoblju u planu dovođenje odgovrajaćih pojačanja koja će dodatno osvježiti postojeću momčad u cilju postignuća što bolji rezultat u 1. Županijskoj nogometnoj ligi  Požeško-slavonske županije.

Uprava od igrača očekuje kvalitetno odrađivanje priprema, te ozbiljnost, rad i odgovornost na terenu, a sve ostalo je obaveza i zadaća čelništva kluba da logistički prati igrače.

Osim sportskih rezultata klub želi biti društveno uključiv i aktivan, te doprinijeti svojim brojim aktivnostima i akcijama uključivanje što većeg broja mladih, te pomoći zajednici u kojoj djeluje.

Ispred uprave sve navedeno su iznijeli članovi stručnog dijela Boris Midlih i Karlo Srdarević, te potpredsjednik kluba Bruno Horvat. U ove pripreme igrače je poveo novi mladi i perspektivni trener Marko Krmpotić. Prvo igračko pojačanje je Josip Markota koji se odazvao početku priprema.

Nakon službenog dijela programa i odrađenog treninga druženje je nastavljeno u prostorijama kluba uz piće i večeru do kasnih večernjih sati.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek