Odzvonilo momkovanju pleterničkog dogradonačelnika Domagoja Katića, slijedi ženidba /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

PLETERNICA –Danas pleternički kraj ima jednu zanimljivu svadbu, ženi se zamjenik njihove gradonačelnica Domagoj Katić koji će eto sa tridesetak godina zapoloviti u bračnu luku sa odabranicom svoga srca Anom Polak iz Zarilca. Tako Katićevi Frkljevci i mladin Zarilac ovih dana osjećaju nadolazeće svatove.

Veselo je i zanimljivo bilo ovog četvrtka uvečer u Društvenom domu u Frkljevcima gdje se okupila brojna mladoženjina rodbina i prijatelji, a unatoč prijenosu nogometne utakmice hrvatske reprezentacije dobrog raspoloženja nije manjkalo čemu su bez sumnje doprinijeli i vrsni tamburaši „Satir“ iz Davor koji će u subotu svirati i na svadbi u jednoj svečanoj dvorani u Slavonskom Brodu.

Zadovoljstvo nisu krili Domagojevi otac i majka Ivica i Blaženka Katić koji su bili pravi domaćini ponudivši gostima brojne domaće specijalitete, a u tomu su im pomogli njihovi susjedi i prijatelji kako to biva u graničarskim selima. Slično je bilo i u Zarilcu gdje mladenkini roditelji Drago i Branka Polak također obavljaju posljednje pripreme za subotnje veselje.

Momačka večer prošla je uz puno vesele pjesme, plesa i tarabana, a očekivanja su da će tako biti i u danas kada je završni čin ovog obiteljskog događanja.   

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek