Odvoz otpada prema novom rasporedu: Provjerite letke koje ste dobili uz račune ili posjetite internetsku stranicu Komunalca

OD 1. OŽUJKA 2023.

Autor: D.K.

Kako je ranije najavljeno, od 1. ožujka 2023. Komunalac Požega d.o.o. miješani komunalni otpad odvozi prema novom Planu odvoza miješanog komunalnog otpada za domaćinstva, višestambene zgrade i gospodarstva (osim kontejnera zapremnine 5 i 7m3). U pojedinim ulicama i naseljima promijenjeni su dani odvoza u odnosu na Plan koji je bio na snazi do 1. ožujka 2023. godine. Podsjetimo, Komunalac Požega d.o.o. nabavio je novi kamion za odvoz miješanog komunalnog otpada zapremnine 19m3 što je značajno više u odnosu na zapremninu kamiona kojima se otpad do sada odvozio. Time će se smanjiti broj odvoza i istovara otpada na odlagalište Vinogradine pa je smanjen i broj planova odvoza s pet na četiri.

Novi Plan odvoza miješanog komunalnog otpada korisnicima je podijeljen tijekom siječnja uz račune za javnu uslugu sakupljanja komunalnog otpada, objavljen je na www.komunalac-pozega.hr i  dostupan je na sljedećem linku.

Iz Komunalca pozivaju korisnike da provjere je li u njihovoj ulici ili naselju dan odvoza obuhvaćen novim Planom ili je ostao nepromijenjen.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek